Jaa jotain 7.3.2016

Kansainvälinen Open Education Week kannustaa avoimen opettamisen (ja oppimisen) liikehdintää. Jakamalla oppimisaineistoja saamme ideat kiertämään ja sosiaalista hyvää liikkeelle. Kun jaat yhden, henkilökohtainen panoksesi ei ole kohtuuton ja kun 100 jakaa yhden, saalista riittää kaikille.

Suomessa on tempaistu Jaa jotain -päivää avoimen opetuksen viikon kunniaksi vuodesta 2013 AVO-hankkeen aloitteesta. Vuoden 2016 Jaa jotain -päivän organisoi Otavan Opiston ja Suomen eOppimiskeskuksen Ideatarhurit-tiimi. Twitterissä tunniste #jaajotain. Facebook-ryhmä: Jaa jotain ja tiedotukseen Jaa jotain -päivän blogi. Jaetut julkaistaan Scoop.it-sivulla Jaa jotain.

jaajotain2016

2 thoughts on “Jaa jotain 7.3.2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s