Ideatarhuri-tiimi sulautui Suunta-tiimiin

voila_capture-2017-01-10_12-51-47_ipAjat muuttuvat. Otavan Opistolla kaksi tiimiä, Ideatarhurit ja Suunta, sulautuivat yhteen. Ja kuten kuntaliitoksissa, myös tiimien laittaessa hynttyyt yhteen, kilvet ja vaakunat vaihtuvat. Ideatarhurointi toimenkuvana säilyy, mutta tiimin viirissä lukee nyt Suunta.

Suuntalaiset toimivat aktiivisesti kansallisessa koulun kehittämistyössä, luotsaavat Opetushallituksen rahoittamia pedagogisia täydennyskoulutushankkeita, kehittävät pelipedagogiikkaa ja kompetenssiarviointia ja ovat mukana oppimisen tulevaisuuden tutkimustyössä.

Löydät entiset ideatarhurit jatkossa osoitteesta https://www.edusuunta.fi/.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s